Japonský nůž Gyuto - 180 mm
Kód: 605



Detailní popis produktu
Gyuto 牛刀
-
Gyuto je víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u krájení zeleniny. Pro jeho univerzalitu je využíván amatérskými i profesionálními kuchaři po celém světě.
- Krájení masa a zeleniny
- Ekvivalent šéfkuchařského nože
Ručně broušené ostří na vodních kamenech zaručuje dokonalou řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti a ruční zpracování udělají z vašeho vaření dosud nepoznaný zážitek.
Ke každému noži krabička zdarma
Každý japonský kuchyňský nůž je dodáván v luxusní dárkové krabičce.
Krabička nůž chrání při přepravě proti poškození. Může také sloužit jako stojan pro vystavení Vašeho nože v době, kdy jej nepoužíváte..jpg)
Údržba nože
Na čepel doporučuji používat přípravek HyperOil
Na rukojeť doporučuji používat přípravek HyperWax
Chci na nůž věnování -> Klikni ZDE

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské nože |
|---|---|
| Délka čepele: | 180 mm |
| Konstrukce nože: | Na trn |
| Materiál čepele: | 19418 |
| Materiál rukojeti: | Ořech americký, buk |
| Povrchová úprava čepele: | Satin |
| Použití: | Krájení masa, Krájení zeleniny, Univerzální |
| ? Typ rukojeti: | Premium |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
