Japonský nůž Gyuto – Maso
Kód: GYU-N-009



Detailní popis produktu
Gyuto 牛刀 - japonský vládce masa
Gyuto je víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u krájení zeleniny. Pro jeho univerzalitu je využíván amatérskými i profesionálními kuchaři po celém světě.
- Krájení masa a zeleniny
- Ekvivalent šéfkuchařského nože
Ručně broušené ostří na vodních kamenech zaručuje dokonalou řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti a ruční zpracování udělají z vašeho vaření dosud nepoznaný zážitek.
Ke každému noži krabička zdarma
Váš nůž je dodáván v luxusní dárkové krabičce.

Údržba nože
Na rukojeť doporučuji používat přípravek HyperWax
Chci na nůž věnování ➡️ Klikni ZDE ⬅️

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské nože |
|---|---|
| Délka čepele: | 180 mm |
| Konstrukce nože: | Na trn |
| Materiál čepele: | N690 |
| Materiál rukojeti: | Wenge, bubinga |
| Povrchová úprava čepele: | Satin |
| Použití: | Krájení masa, Porcování ryb, Filetování, Univerzální |
| ? Typ rukojeti: | Premium |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
