Japonský nůž Gyuto –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Maso

Kód: GYU-N-009
4 500 Kč
Skladem (1 ks)
Balíček na údržbu nože ?

Nůž navržený především na maso – poradí si i s tužšími částmi, vazy a šlachami – a zároveň bez problémů zastane krájení zeleniny. Spojení prémiových materiálů a ruční výroby posune vaše vaření na úplně jinou úroveň. Pokud hledáte spolehlivý nůž na maso, který zvládne i víc, právě jste ho našli.

  • Čepel: N690
  • Tvrdost: 61 HRC
  • Rukojeť: wenge, bubinga
  • Délka čepele: 180 mm
  • Délka nože: 300 mm
  • Tloušťka čepele: 2,5 mm 

Fotky tohoto nože jsou autentické a nůž je připraven ihned k odeslání.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
Nepoškozeného zboží
Originalita a unikátnost
Originalita a unikátnost
Každý výrobek je originální a jedinečný, žádné dva nejsou stejné.
Ruční výroba
Ruční výroba
Ručně vyráběné výrobky z Česka. Každý výrobek vyrábím přímo já osobně ve své dílně.
Záruka kvality
Záruka kvality
Ruční výroba zaručuje tu nejvyšší kvalitu a smysl pro detail. Za své výrobky a jejich kvalitu ručím.

Detailní popis produktu

Gyuto 牛刀 - japonský vládce masa

Gyuto je víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u krájení zeleniny. Pro jeho univerzalitu je využíván amatérskými i profesionálními kuchaři po celém světě. 

  • Krájení masa a zeleniny
  • Ekvivalent šéfkuchařského nože


Ručně broušené ostří na vodních kamenech zaručuje dokonalou řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti a ruční zpracování udělají z vašeho vaření dosud nepoznaný zážitek.


Ke každému noži krabička zdarma

Váš nůž je dodáván v luxusní dárkové krabičce.

           


Údržba nože

Na rukojeť doporučuji používat přípravek HyperWax



Chci na nůž věnování ➡️ Klikni ZDE ⬅️ 






Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Délka čepele: 180 mm
Konstrukce nože: Na trn
Materiál čepele: N690
Materiál rukojeti: Wenge, bubinga
Povrchová úprava čepele: Satin
Použití: Krájení masa, Porcování ryb, Filetování, Univerzální
? Typ rukojeti: Premium

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola