Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Santoku okamžitě zvedne úroveň každého vaření. Univerzální tvar zvládne maso, zeleninu i ryby a dokáže nahradit hned několik kuchyňských nožů najednou. Ruční výroba a perfektní...
Santoku okamžitě zvedne úroveň každého vaření. Univerzální tvar zvládne maso, zeleninu i ryby a dokáže nahradit hned několik kuchyňských nožů najednou. Ruční výroba a perfektní...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Honesuki – japonský nůž na porcování drůbeže
Speciálně navržený pro efektivní oddělování masa od kostí drůbeže.
Jeho tenká čepel a ostrý hrot umožňují přesné a snadné krájení...
Honesuki – japonský nůž na porcování drůbeže
Speciálně navržený pro efektivní oddělování masa od kostí drůbeže.
Jeho tenká čepel a ostrý hrot umožňují přesné a snadné krájení...
Honesuki – japonský nůž na porcování drůbeže
Speciálně navržený pro efektivní oddělování masa od kostí drůbeže.
Jeho tenká čepel a ostrý hrot umožňují přesné a snadné krájení...
Honesuki – japonský nůž na porcování drůbeže
Speciálně navržený pro efektivní oddělování masa od kostí drůbeže.
Jeho tenká čepel a ostrý hrot umožňují přesné a snadné krájení...
Nůž navržený především na maso – poradí si i s tužšími částmi, vazy a šlachami – a zároveň bez problémů zastane krájení zeleniny. Spojení prémiových materiálů a ruční výroby...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný primárně ke krájení masa na menší kousky. Dobře si poradí s tužšími částmi, jako jsou třeba vazy a šlachy, lze jej ovšem spolehlivě využít i u...
Robustní pracovní nástroj - tzv: ,,POŘÁDNÝ NŮŽ". Pracant, který nesmí chybět ve výbavě žádného muže. Mohutná a masivní čepel si hravě poradí se štípáním špalíků na oheň, sekáním...
Nakiri – japonský nůž na zeleninu
Díky své tenké čepeli a obdélníkovému tvaru je Nakiri ideální pro precizní krájení ovoce, zeleniny a bylinek.
Ručně broušené ostří na vodních...
Nakiri – japonský nůž na zeleninu
Díky své tenké čepeli a obdélníkovému tvaru je Nakiri ideální pro precizní krájení ovoce, zeleniny a bylinek.
Ručně broušené ostří na vodních...
Flint – poctivý kus oceli pro těžkou práci.
Robustní nůž, který si poradí se sekáním větví, štípáním polen i bouráním masa.
Masivní čepel a prostorná rukojeť zaručují...
Flint – poctivý kus oceli pro těžkou práci.
Robustní nůž, který si poradí se sekáním větví, štípáním polen i bouráním masa.
Masivní čepel a prostorná rukojeť zaručují...